‘‘Trouwen op een boot’’

Trouwlocatie van de  Gemeente Waterland

Trouwen op een boot

Trouwen op een boot: Tjalkjacht Carpe Diem is een elegante en snelle tjalk voor de liefhebber van kwaliteit en klasse. Geschikt voor groepen van 15 – 40 personen. De Carpe Diem is officiële trouwlocatie van de Gemeente Waterland. U kunt trouwen midden op het Markermeer in een romantische omgeving.

Trouwen op een boot

Reeds tientallen echtparen zijn bij ons in de “echt” verbonden. Tjalkjacht Carpe Diem (15 – 40 passagiers) is speciaal gebouwd om u een plezierige dag op het water te bezorgen. Graag horen we uw wensen voor een perfecte huwelijksdag. Aan alle details zal aandacht worden besteed zodat deze top trouwlocatie ook voor uw wensen perfect is. Onze koks zorgen voor een culinair feest met gerechten die geweldig op smaak zijn en er fantastisch uitzien. Naast de Carpe Diem verhuren we nog drie klasse tjalken (40-120 personen). Onze tjalken en klippers zijn speciaal ingericht voor dagtochten en vertegenwoordigen de top van de branche.

Op een boot trouwen

Wij begrijpen dat dit een zeer persoonlijke dag voor u is en kijken graag met u naar de details. U kunt ook hier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze programma’s zijn een voorstel en kunnen worden aangepast aan uw wensen!

Voorbeeld Dagindeling

  • 13.30 uur Uw gasten komen aan boord. Koffie en thee staat klaar en voor de kinderen limonade. Tevens komt de ambtenaar en de bode van de gemeente aan boord.
  • 14.00 uur Het bruidspaar komt aan en stapt aan boord. Uitgevaren wordt naar een beschutte ankerplaats op de Gouwzee.
  • 14.30 uur Aangevangen wordt met de plechtigheid. Als het mogelijk is aan dek in de ruime zitkuip. Als het te fris is onderdek in de mooie salon.
  • 15.00 uur U bent getrouwd. De glazen champenoise worden uitgeserveerd. Familie en vrienden hebben gelegenheid te feliciteren. Samen snijdt u de traditionele bruidstaart aan. De ambtenaar en de bode worden terug aan wal gebracht. De bruidstaart is van de banketbakker. U kiest zelf de kleuren.
  • 15.30 uur Het anker wordt opgehaald en de zeilen worden gehesen. We varen sportief en ontspannen. Onderweg is de mogelijkheid voor een lied of een sketch.
  • 16.00 uur Onze gastvrouw serveert een bittergarnituur of een visproeverij.
  • 18.00 uur Buffet Carpe Diem wordt geserveerd.
  • 19.00 uur Dessert.
  • 21.00 uur Getrouwd, uitgewaaid en voldaan weer op de wal.

Officiële trouwlocatie in de Gemeenten Waterland

De Carpe Diem is officiële trouwlocatie in verschillende Gemeenten:

De Gemeente Waterland omvat verschillende kernen. U kunt trouwen op het water van de Gouwzee, Het Markermeer of in de havens van Monnickendam, Marken, Katwoude of Uitdam!

Clicky