‘‘Klasse Tjalken speciaal ingericht voor dagtochten’’

Klasse Tjalken
Brabantse gastvrijheid
Geweldige barbecues

Route Monnickendam

Vaste ligplaats van de Carpe Diem is: Jachthaven Waterland, Galgeriet 5a, 1141 GA Monnickendam. Monnickendam ligt op maar zeven kilometer van de A10; de ringweg om Amsterdam. Het schip ligt direct links bij in de ingang van de jachthaven.

Met de auto: gratis en bewaakt parkeren

Vaste ligplaats van de Carpe Diem is Jachthaven Waterland. Het terrein wordt door camera’s beveiligd. U kunt parkeren aan de kade voor het schip of voorbij de slagboom op het haventerrein. De bemanning zal voor u de slagboom openen bij aankomst. Uw kentekenplaat wordt gescand waardoor u op ieder moment kunt uitrijden.

Met het Openbaar Vervoer

Monnickendam is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 315 naar Marken rijdt in 10 minuten naar Monnickendam vanaf metro Station Noord. U stapt uit bij de halte Swaensborch en loopt de laatste 200 meter naar het schip.
Alternatief is Buslijn 314 of 316 vanaf Centraal Station. Deze lijnen stoppen op 500 meter van het schip.

Thuishaven Monnickendam

Route Muiderzand

Route naar jachthaven Marina Muiderzand, Marinaweg 26, Almere. U en uw gasten parkeren gratis en bewaakt op het terrein van de jachthaven.

Parkeer bewaakt op maar 50 meter van het schip

Nadat u bent aangekomen bij Marina Muiderzand gaat u door de slagbomen en rijdt de weg af tot het einde. Daar parkeert u en loopt honderd meter naar rechts. Het schip ligt bij de uitgang van de jachthaven klaar voor vertrek.

Met het Openbaar Vervoer

Marina Muiderzand is bereikbaar met met Connexxion buslijn 4 of met een treintaxi vanuit Almere.

Ligplaats bij het blauwe vlaggetje.

Ligplaats Muiderzand

Clicky