‘‘Geweldige Lunches, Buffeten en Barbecues’’

De huiswijnen zullen de liefhebber niet teleurstellen

Culinair varen

U kunt aan boord ontbijten, lunchen en dineren. De koks Gert-Jan en Monique zorgen voor gerechten die geweldig op smaak zijn en er fantastisch uitzien. Alle schotels worden met de grootste zorg bereid met dagverse ingrediënten. We durven best te stellen dat boeken bij ons alleen daarom al een feest is.

Een culinair feest

Net voor het begin van uw tocht worden de buffetten aan boord gebracht. Onder het varen wordt de finishing touch aangebracht; het brood wordt afgebakken, het visje gegrild en de biefstuk gebakken. Heerlijke geuren vullen de salon.

De bar en de wijn

Onze bar is ruim gesorteerd. Wij serveren zowel in de salon als op het dek. We schenken pilsener van het vat, een speciaalbier en een 0,0 pils. De huiswijn zal de liefhebber niet teleurstellen. Bent u een wijnliefhebber? Dan heeft u de mogelijkheid uw eigen wijn mee te nemen aan boord.

Vers gerookte makreel uit Monnickendam

Nog iedere dag wordt in onze stad verse makreel gerookt boven eikenhouten snippers. De smaak is fantastisch en het is gezond! Aan te raden in de middag met een borrel of bij de thee.

Clicky