‘‘Klasse Tjalken speciaal ingericht voor dagtochten’’

Klasse Tjalken
Brabantse gastvrijheid
Geweldige barbecues

Colofon

Technische realisatie: Danny Aloserij, All4Design, Monnickendam
Grafische vormgeving: Emiel Koomen; Studio Brouwer, Hoorn
Videoclips: Jean-Pierre Dréau, Dréau Film en Montage, Kockengen
Videoclip Westenwind: Joop van de Ende Producties, Aalsmeer
Foto’s: Pieter Nijdeken, Amsterdam; Chris Goosens, Hoorn, Piet Blauw, Monnickendam

Copyright

Op alle documenten en informatie die beschikbaar worden gesteld op deze website is copyright van kracht. Het is niet toegestaan om beschikbaar gestelde informatie te gebruiken zonder schriftelijke toestemming vooraf.

Na toestemming is het gebruik van alle op de website beschikbaar gestelde informatie alleen toegestaan voor niet-commerciële en informatieve doeleinden, en onder vermelding van de onderstaande copyright melding. Het aanpassen van de is niet toegestaan. Reproductie of distributie van de documenten en informatie buiten de kennis en toestemming van Carpe Diem Sailing is door de wet verboden.

Vrijwaring met betrekking tot informatie op deze website

Carpe Diem Sailing is in geen geval verantwoordelijk voor de directe of indirecte materiële, immateriële en financiële schade welke al dan niet door het gebruik van de beschikbaar gestelde informatie en documenten op deze website mocht plaatsvinden.

Links naar websites van derde partijen

De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle van Carpe Diem Sailing. Carpe Diem Sailing is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden.

Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. De website wordt door Carpe Diem Sailing zeer zorgvuldig en regelmatig bijgehouden. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is.

Vraag informatie aan

  Prijzen:

  Dag zeilen v.a. € 88 p.p.
  Middag zeilen v.a. € 48 p.p.

  Carpe Diem Sailing
  5.0
  Gebaseerd op 108 beoordelingen
  powered by Google
  Sibille Roubos
  Sibille Roubos
  20:01 15 Jul 24
  Zeilen met de Carpe Diem is een aanrader! Mijn verjaardagsfeest op het water is een groot succes geworden. Met de bekwame bemanning, vriendelijk, duidelijk en behulpzaam en een goede catering konden we met zon en wind genieten op het water. Prachtig ook die wolkenluchten vanuit de boot!
  Machelina Keasberry
  Machelina Keasberry
  11:52 12 Jul 24
  Kwam in contact met Leo tijdens het zoeken naar een teamuitje voor een locatie in de ochtend voor een zakelijke bijeenkomst incl. lunch en een leuk programma in de middag incl. diner. Alles is super vlot geregeld en ik heb er geen omkijken meer naar gehad nadat ik mijn wensen aan Leo had uitgelegd. Hij zorgde voor alles. Op 8 juli 2024 vond de bijeenkomst en lunch plaats in Het Weeshuis in Monickendam. Een historisch pand in het oude centrum van het gezellige Monnickendam en met bediening met een lieve glimlach (ook genoten van de heerlijke zelfgemaakte appeltaart. Een echte aanrader!). Vanaf daar was het nog geen 5 minuten lopen naar het schip. We hadden niet verwacht dat de tjalk zo indrukwekkend zou zijn, zo goed onderhouden en schoon, en met een uiteraard zeer ervaren, gastvrije en vriendelijke bemanning. We hebben uren genoten op het water met gesprekken, gelach, hapjes, drankjes en bovendien een heerlijk buffet. Het ontbrak ons ​​aan niets. Een grote dank aan Leo, Jasper en Yvonne die hebben bijgedragen aan een succesvol uitje door hun zeilkennis te delen en goed voor ons te zorgen.
  Dirk-Jan Pasma
  Dirk-Jan Pasma
  06:17 12 Jul 24
  geweldige zeiltocht gehad met mijn team op de carpe diem. de crew is hartstikke fijn. aanrader!
  William Gitzels
  William Gitzels
  12:18 01 Jul 24
  Fantastische dag gehad op de Carpe Diem ter ere van mijn 60e verjaardag. Mede dankzij de lieve en enthousiaste bemanning is deze dag onvergetelijk geworden. William
  John Hopster
  John Hopster
  11:02 01 Jul 24
  Prachtige zeetjalk die zeer goed onderhouden is. De service was zeer professioneel en vriendelijk. Kwaliteit van de catering was zeer hoog. Absolute aanrader en wij komen zeker terug.
  Kees Dijkstra
  Kees Dijkstra
  09:04 17 Jun 24
  Op 13 juni 2024 samen met collega's met de Carpe Diem op het Markermeer gevaren en de Markerwadden bezocht. Echt een fantastische dag gehad! Uitstekend verzorgd door de zeer vriendelijke bemanning. Het is een prachtig schip en met hulp van de gasten kan er ook fijn gezeild worden. Echt een aanrader.
  C.P Sewalt
  C.P Sewalt
  15:24 26 May 24
  Op 25 mei 2024 hebben wij met familie en vrienden ons 60 jarig huwelijk gevierd, op het prachtige zeilschip de Carpe Diem. We werden in de watten gelegt, wat eten en drinken en gastvrijheid betreft overtrof het alles, zeer proffessioneel. Leo en zijn bemanning waren uitermate vriendelijk. We hebben een onvergetelijke dag gehad, we hadden het ons niet beter kunnen wensen.Kees en Joke.
  Tim Kuik
  Tim Kuik
  07:12 22 May 24
  Een fijne dag op een puik schip met een kundige schipper en attente crew, goed verzorgd, aanrader
  Amanda Heerens
  Amanda Heerens
  19:18 11 May 24
  We hebben met 23 man een fantastische dag op het water gehad! Tot in de puntjes verzorgd! Koffie met gebak, lunch, BBQ. En speciaal voor mijn schoonmoeder was een heel glutenvrij menu samengesteld. Geweldig!Een uurtje rondkijken op Pampus was ook heel erg leuk!. De bemanning aan boord is heel vakkundig en ontzettend aardig en gastvrij! Wat een topdag! Geweldig bedankt!
  Rob Hooiveld
  Rob Hooiveld
  13:40 06 May 24
  Goede gezellige boot met een goede en gezellige kapitijn en gezellige mensen die op de boot werken
  P Gordijn
  P Gordijn
  18:24 21 Apr 24
  We hebben onlangs een dag gezeild met de Carpe Diem vanaf Lelystad Bataviahaven naar de Marker Wadden. We hebben een geweldige dag gehad. De Carpe Diem is een prachtige zeilboot, waar het zowel buiten aan dek als binnen goed toeven is. De bemanning, Leo, Jasper en Yvonne, hebben ons in de watten gelegd en ons getrakteerd op een compleet verzorgde prachtige dag met een gouden rand.
  Alex van 't Hoff
  Alex van 't Hoff
  08:08 15 Apr 24
  Fantastische dag op het water gehad. Een mooi, comfortabel en goed onderhouden schip met een kundige en hele gezellig crew.
  Robert Jan Braam
  Robert Jan Braam
  05:09 11 Oct 23
  Afgelopen 20 september een hele mooie dag beleeft op de Carpe Diem. Mooi schip, lekkere drankjes en hapjes en Leo en bemanning zij vriendelijk en behulpzaam. Ik kan dit iedereen aanbevelen en grote kans dat wij nog een keer terug komen.
  Leonie de Boer
  Leonie de Boer
  19:07 09 Oct 23
  Op 28 september een prachtige zeiltocht naar de Marker Wadden met de Carpe Diem gemaakt. Alles klopte; de boot perfect onderhouden, appelgebak, lunch en borrel aan boord, een gastvrije bemanning en een mooie rondwandeling met gids op de Marker Wadden. Een ideaal uitje voor een teambuilding; genoeg te zien en te doen (meewerken aan boord) en voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Het was een mooie dag! Dank je wel Leo en bemanning!
  Paul Bijleveld
  Paul Bijleveld
  14:35 09 Oct 23
  Okee, het is wel heel moeilijk om een slechte review te geven met het fantastische weer wat we hadden, maar het schip, het eten, het drinken, de service, het was echt allemaal tiptop in orde. Hadden een internationaal gezelschap, ze vonden het zonder uitzondering geweldig. 5 sterren meer dan waard.
  Gwendolyn Sijmons
  Gwendolyn Sijmons
  11:57 09 Oct 23
  30 september een heerlijk personeelsuitje gehad.De communicatie vooraf was al erg prettig, snelle reacties op vragen en overal was een mouw aan te passen.Alles werd geregeld!Het schip, de Carpe Diem, is een mooi en comfortabel schip.Lekker ruim opgezet, veel zitplaatsen, zowel boven- als benedendeks.En ook niet onbelangrijk: ruime toiletten!De catering was heerlijk en ontzettend goed georganiseerd!En de wandeling in Marken was leuk en leerzaam.Al met al een zeer geslaagde dag en alle lof aan de crew van de Carpe Diem!
  Doryan Voorneveld
  Doryan Voorneveld
  10:50 28 Sep 23
  We hebben een heerlijke dag gehad op het schip van Leo. Het is prachtig onderhouden, met ruim voldoende ruimte op het dek als onderdeks. Ook de innerlijke mens komt ruimschoots aan zijn trekken!
  Ebert Koehorst
  Ebert Koehorst
  07:24 22 Sep 23
  Wat een leuke, gezellige en teambuilding dag hebben wij mogen hebben dankzij het zeil event van Carpe Diem!Na een intensieve presentatie over de groei van VAPRO Recruitment, hebben wij van een zeer goede en verzorgde zeilmiddag bij Carpe Diem Sailing mogen beleven. Een top crew, leuk ontvangst met koffie en appelgebak, waarna de zeilen zijn gehesen naar Volendam. Na een leuke wandeling en fotoshoot aldaar, is de dag afgesloten met heerlijke BBQ.Dit is echt een aanrader voor elke bedrijf wat op een ontspannen manier met elkaar erop wil gaan.
  Lisette Lubben - Veldwijk
  Lisette Lubben - Veldwijk
  11:35 13 Sep 23
  Wij hebben afgelopen zondag met ons personeelsuitje ontzettend genoten van de mooie gezellige dag op jullie schip. Was allemaal dik voor elkaar. Een aanrader.
  Ed Djie
  Ed Djie
  08:49 13 Sep 23
  2 september heb ik mijn 65e verjaardag gevierd op de zeil klipper De Vriendschap. Marjolein en Jos, samen met hun kinderen hebben mij een onvergetelijke dag bezorgd. Het varen, de uitmuntende catering op de mooie zeil klipper alles was top. Zelfs het weer zat die dag mee, een zonnetje met een klein briesje (niet iedereen is bestand tegen 5 bfr). Mijn familie en vrienden, wij waren met 70 personen aan boord, hebben een mooie herinnering over gehouden aan de dag varen op De Vriendschap. Top bedankt!
  Corien Edelman
  Corien Edelman
  09:27 20 Aug 23
  We hebben een fantastische dag gehad op de Carpe Diem met Leo, Jasper en Yvonne. De catering was perfect, vader en zoon geweldig op elkaar ingespeeld en wij hebben genoten van deze dag met stevige wind en heerlijk weer. Tot het volgende jubileum, we komen graag voor de derde keer terug!!
  Anke Ligthart
  Anke Ligthart
  14:09 17 Jul 23
  Wij hebben een fantastische teambuildingsdag gehad bij Carpe Diem! Je moet af en toe even werken, maar dat is juist leuk om te doen. Er is ook genoeg ruimte om rustig met je collega's te praten. De bemanning is vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Het eten en drinken was top geregeld en lekker! Ik beveel dit bedrijf zeker aan voor een top dag met een ontspannen sfeer!
  jordy m
  jordy m
  11:32 12 Jul 23
  We hebben een super leuk en gezellige dag aan boord van de Carpe diem doorgebracht met ons team van 26 mensen. De bemanning is aardig en vriendelijk en past zich helemaal aan aan je wensen. Alles kan. Een aanrader voor iedereen.
  Marijke Wieland
  Marijke Wieland
  07:13 12 Jul 23
  Na een zeer vriendelijk ontvangst door de crew op het prachtige schip de Carpe Diem hebben we de hele middag kunnen genieten van én deelnemen aan een heerlijke zeilmiddag met geweldige verzorging door Leonard, Jasper en Yvonne. De rondleiding van Trijntje in Marken was nog een extra leuke verrassing. Namens ons hele Equigy team: hartelijk dank! Jullie hebben ons team een geweldige dag bezorgd.
  Thom van Gent
  Thom van Gent
  13:40 08 Jun 23
  We hebben een fantastische dag gehad met ons personeel, Leo en Jasper op de Carpe Diem. Na een mooie zeildag met volop wind en zon zijn we verwend met heerlijk eten dat geserveerd werd wanneer de boot uit de wind was gelegd. Veel dank voor deze bijzondere dag!
  Stijntje en René van der Maas
  Stijntje en René van der Maas
  07:45 08 Jun 23
  Met onze school zijn we twee dagen wezen zeilen met de Korenvaer op het markermeer.We hebben 2 geweldige dagen gehad. Het schip was tip top in orde en de eigenaren bijzonder vaardig. Wat opviel was de positieve benadering van onze leerlingen.Onze leerlingen die veranderende omstandigheden lastig vinden waren zichtbaar aan het genieten.Niets dan complimenten voor zowel de aanvraag en uitgebrachte offerte alsook de ontvangst en ervaring aan boord.We komen nog eens terug!!
  Robert Agterberg
  Robert Agterberg
  05:25 05 Jun 23
  Ik had het genoegen om een fantastische dag zeilen te beleven met de tjalk Carpe Diem, samen met bijna 40 collega's. We hadden het geluk om de prachtige Marker Wadden te bezoeken, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Ik moet zeggen dat de hele ervaring van begin tot eind geweldig was, en dit was mede te danken aan de geweldige service en flexibiliteit van het Carpe Diem-team.Al vanaf het moment dat we contact opnamen om alles te regelen, werden we behandeld met warmte en professionaliteit. De communicatie verliep vlot en al onze vragen werden snel en adequaat beantwoord. Het team was zeer flexibel en paste het programma aan onze wensen aan, zodat we optimaal van onze dag konden genieten.Eenmaal aan boord werden we begroet door een vriendelijke en attente bemanning. Ze stonden altijd klaar om te helpen en zorgden ervoor dat we ons meteen thuis voelden op het schip. Het eten dat voor ons werd bereid, was absoluut heerlijk. We werden getrakteerd op smaakvolle gerechten die met zorg waren bereid. De bediening was uitstekend en er werd goed voor ons gezorgd.Wat ik ook waardeerde, was dat er ook in het Engels instructies en uitleg werden gegeven voor onze buitenlandse collega. Dit toont aan dat het Carpe Diem-team veel aandacht besteedt aan het creëren van een inclusieve en gastvrije sfeer. Het maakte de ervaring des te aangenamer en iedereen voelde zich betrokken en op zijn gemak.Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat een dag zeilen met de tjalk Carpe Diem een absolute aanrader is. De fijne contacten vooraf, de flexibele mogelijkheden, het heerlijke eten en de vriendelijke en attente bediening maken deze ervaring echt onvergetelijk. De Carpe Diem zorgt ervoor dat je een geweldige tijd hebt op het water. Ik kan niet wachten om weer aan boord te stappen en nogmaals te genieten van alles wat zij te bieden hebben.
  Leon Hildesheim
  Leon Hildesheim
  08:01 28 May 23
  Wat hadden wij een heerlijke dag op deze prachtige Zeetjalk de Carpediem! Een geweldig goed onderhouden schip met veel luxe en gemak aan boord zoals ligkussens voor op het teakhouten dek met veel beweegruimte. Ook binnen is het prachtig en authentiek. Leo de schipper is een leuke vent en gastheer die je het gevoel geeft dat de boot die dag van jou is en jij de regie zelf mag bepalen. De bediening en catering was ook echt geweldig. Mooie verse producten en vooral goed klaargemaakt. Wij kwamen werkelijk niets tekort! Leo en team,... superbedankt voor deze heerlijke dag!
  Jorika Ehrlich
  Jorika Ehrlich
  11:30 22 May 23
  We hadden een heerlijke teamdag bij Carpe Diem. Heerlijk gezeild, gezwommen in het Markermeer en goed verzorgd. Hele fijne en aardige crew. Zeer tevreden en we komen zeker nog eens terug!
  Corina Bras
  Corina Bras
  08:49 21 Sep 22
  We hebben een geweldige dag gehad met ons team. De boot is prachtig en goed onderhouden. De bemanning doet alles om het je naar de zin te maken. Het lunchbuffet was heerlijk. Voor ons een topdag op het water. Leo en crew bedankt voor de mooie dag!!
  Adriaan Wessels
  Adriaan Wessels
  13:23 19 Sep 22
  Zeer toffe dag op het water gehad met de collega's van de Boominspecteurs. Na een korte felle bui waarbij je goed kan schuilen binnen in de boot was de rest van de dag prachtig weer. De catering aan boord is van goede kwaliteit!Zeker voor herhaling vatbaar.
  Black Buster
  Black Buster
  15:02 05 Sep 22
  Heerlijke dag gehad.Fantastische sfeer, vriendelijke bemanning en heerlijk eten.Echt een aanrader.Leo, Jasper en de dame van de hapjes en drankjes bedankt namens ons allen.Groet Riemer
  Ramona Boes
  Ramona Boes
  09:58 19 Jul 22
  Mooie dag met goede verzorging, zowel aan boord als op de prachtige (bijbehorende) vergaderlocatie. Een aanrader voor een bedrijfsuitje!
  Mike Correljé
  Mike Correljé
  20:06 20 Sep 20
  Vandaag met collega's een heerlijke tocht gemaakt op het Markermeer aan boord van de Carpe Diem. Dit historische schip is van alle gemakken voorzien en is zeker een aanrader voor bedrijven of particulieren die een (corona proof) groepsactiviteit zoeken voor jong en oud. Bedankt voor de gastvrijheid Leo en Jasper! Ik heb genoten en zal in de toekomst zeker nog eens met jullie meevaren.
  Jaap Schuurman
  Jaap Schuurman
  12:51 17 Jun 19
  We hebben afgelopen weekend met de InnoFour famile een prachtige dag mogen beleven op de Selene. Een hele mooie en zeer goed onderhouden Zeetjalk. Daarnaast was het an boord goed vertoeven en uitstekend geregeld voor jong en oud, bij het aanmonsteren koffie met Friese suikertulbanden tot en met lunch en BBQ. Johan, Edith en Tom nogmaals dank en wat ons betreft een echte aanrader!
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Carpe Diem Sailing
  5.0
  Gebaseerd op 108 beoordelingen
  powered by Google
  Sibille RoubosSibille Roubos
  20:01 15 Jul 24
  Zeilen met de Carpe Diem is een aanrader! Mijn verjaardagsfeest op het water is een groot succes geworden. Met de bekwame bemanning, vriendelijk, duidelijk en behulpzaam en een goede catering konden we met zon en wind genieten op het water. Prachtig ook die wolkenluchten vanuit de boot!
  Machelina KeasberryMachelina Keasberry
  11:52 12 Jul 24
  Kwam in contact met Leo tijdens het zoeken naar een teamuitje voor een locatie in de ochtend voor een zakelijke bijeenkomst incl. lunch en een leuk programma in de middag incl. diner. Alles is super vlot geregeld en ik heb er geen omkijken meer naar gehad nadat ik mijn wensen aan Leo had uitgelegd. Hij zorgde voor alles. Op 8 juli 2024 vond de bijeenkomst en lunch plaats in Het Weeshuis in Monickendam. Een historisch pand in het oude centrum van het gezellige Monnickendam en met bediening met een lieve glimlach (ook genoten van de heerlijke zelfgemaakte appeltaart. Een echte aanrader!). Vanaf daar was het nog geen 5 minuten lopen naar het schip. We hadden niet verwacht dat de tjalk zo indrukwekkend zou zijn, zo goed onderhouden en schoon, en met een uiteraard zeer ervaren, gastvrije en vriendelijke bemanning. We hebben uren genoten op het water met gesprekken, gelach, hapjes, drankjes en bovendien een heerlijk buffet. Het ontbrak ons ​​aan niets. Een grote dank aan Leo, Jasper en Yvonne die hebben bijgedragen aan een succesvol uitje door hun zeilkennis te delen en goed voor ons te zorgen.
  Dirk-Jan PasmaDirk-Jan Pasma
  06:17 12 Jul 24
  geweldige zeiltocht gehad met mijn team op de carpe diem. de crew is hartstikke fijn. aanrader!
  William GitzelsWilliam Gitzels
  12:18 01 Jul 24
  Fantastische dag gehad op de Carpe Diem ter ere van mijn 60e verjaardag. Mede dankzij de lieve en enthousiaste bemanning is deze dag onvergetelijk geworden. William
  John HopsterJohn Hopster
  11:02 01 Jul 24
  Prachtige zeetjalk die zeer goed onderhouden is. De service was zeer professioneel en vriendelijk. Kwaliteit van de catering was zeer hoog. Absolute aanrader en wij komen zeker terug.
  Kees DijkstraKees Dijkstra
  09:04 17 Jun 24
  Op 13 juni 2024 samen met collega's met de Carpe Diem op het Markermeer gevaren en de Markerwadden bezocht. Echt een fantastische dag gehad! Uitstekend verzorgd door de zeer vriendelijke bemanning. Het is een prachtig schip en met hulp van de gasten kan er ook fijn gezeild worden. Echt een aanrader.
  C.P SewaltC.P Sewalt
  15:24 26 May 24
  Op 25 mei 2024 hebben wij met familie en vrienden ons 60 jarig huwelijk gevierd, op het prachtige zeilschip de Carpe Diem. We werden in de watten gelegt, wat eten en drinken en gastvrijheid betreft overtrof het alles, zeer proffessioneel. Leo en zijn bemanning waren uitermate vriendelijk. We hebben een onvergetelijke dag gehad, we hadden het ons niet beter kunnen wensen.Kees en Joke.
  Tim KuikTim Kuik
  07:12 22 May 24
  Een fijne dag op een puik schip met een kundige schipper en attente crew, goed verzorgd, aanrader
  Amanda HeerensAmanda Heerens
  19:18 11 May 24
  We hebben met 23 man een fantastische dag op het water gehad! Tot in de puntjes verzorgd! Koffie met gebak, lunch, BBQ. En speciaal voor mijn schoonmoeder was een heel glutenvrij menu samengesteld. Geweldig!Een uurtje rondkijken op Pampus was ook heel erg leuk!. De bemanning aan boord is heel vakkundig en ontzettend aardig en gastvrij! Wat een topdag! Geweldig bedankt!
  Rob HooiveldRob Hooiveld
  13:40 06 May 24
  Goede gezellige boot met een goede en gezellige kapitijn en gezellige mensen die op de boot werken
  P GordijnP Gordijn
  18:24 21 Apr 24
  We hebben onlangs een dag gezeild met de Carpe Diem vanaf Lelystad Bataviahaven naar de Marker Wadden. We hebben een geweldige dag gehad. De Carpe Diem is een prachtige zeilboot, waar het zowel buiten aan dek als binnen goed toeven is. De bemanning, Leo, Jasper en Yvonne, hebben ons in de watten gelegd en ons getrakteerd op een compleet verzorgde prachtige dag met een gouden rand.
  Alex van 't HoffAlex van 't Hoff
  08:08 15 Apr 24
  Fantastische dag op het water gehad. Een mooi, comfortabel en goed onderhouden schip met een kundige en hele gezellig crew.
  Robert Jan BraamRobert Jan Braam
  05:09 11 Oct 23
  Afgelopen 20 september een hele mooie dag beleeft op de Carpe Diem. Mooi schip, lekkere drankjes en hapjes en Leo en bemanning zij vriendelijk en behulpzaam. Ik kan dit iedereen aanbevelen en grote kans dat wij nog een keer terug komen.
  Leonie de BoerLeonie de Boer
  19:07 09 Oct 23
  Op 28 september een prachtige zeiltocht naar de Marker Wadden met de Carpe Diem gemaakt. Alles klopte; de boot perfect onderhouden, appelgebak, lunch en borrel aan boord, een gastvrije bemanning en een mooie rondwandeling met gids op de Marker Wadden. Een ideaal uitje voor een teambuilding; genoeg te zien en te doen (meewerken aan boord) en voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Het was een mooie dag! Dank je wel Leo en bemanning!
  Paul BijleveldPaul Bijleveld
  14:35 09 Oct 23
  Okee, het is wel heel moeilijk om een slechte review te geven met het fantastische weer wat we hadden, maar het schip, het eten, het drinken, de service, het was echt allemaal tiptop in orde. Hadden een internationaal gezelschap, ze vonden het zonder uitzondering geweldig. 5 sterren meer dan waard.
  Gwendolyn SijmonsGwendolyn Sijmons
  11:57 09 Oct 23
  30 september een heerlijk personeelsuitje gehad.De communicatie vooraf was al erg prettig, snelle reacties op vragen en overal was een mouw aan te passen.Alles werd geregeld!Het schip, de Carpe Diem, is een mooi en comfortabel schip.Lekker ruim opgezet, veel zitplaatsen, zowel boven- als benedendeks.En ook niet onbelangrijk: ruime toiletten!De catering was heerlijk en ontzettend goed georganiseerd!En de wandeling in Marken was leuk en leerzaam.Al met al een zeer geslaagde dag en alle lof aan de crew van de Carpe Diem!
  Doryan VoorneveldDoryan Voorneveld
  10:50 28 Sep 23
  We hebben een heerlijke dag gehad op het schip van Leo. Het is prachtig onderhouden, met ruim voldoende ruimte op het dek als onderdeks. Ook de innerlijke mens komt ruimschoots aan zijn trekken!
  Ebert KoehorstEbert Koehorst
  07:24 22 Sep 23
  Wat een leuke, gezellige en teambuilding dag hebben wij mogen hebben dankzij het zeil event van Carpe Diem!Na een intensieve presentatie over de groei van VAPRO Recruitment, hebben wij van een zeer goede en verzorgde zeilmiddag bij Carpe Diem Sailing mogen beleven. Een top crew, leuk ontvangst met koffie en appelgebak, waarna de zeilen zijn gehesen naar Volendam. Na een leuke wandeling en fotoshoot aldaar, is de dag afgesloten met heerlijke BBQ.Dit is echt een aanrader voor elke bedrijf wat op een ontspannen manier met elkaar erop wil gaan.
  Wij hebben afgelopen zondag met ons personeelsuitje ontzettend genoten van de mooie gezellige dag op jullie schip. Was allemaal dik voor elkaar. Een aanrader.
  Ed DjieEd Djie
  08:49 13 Sep 23
  2 september heb ik mijn 65e verjaardag gevierd op de zeil klipper De Vriendschap. Marjolein en Jos, samen met hun kinderen hebben mij een onvergetelijke dag bezorgd. Het varen, de uitmuntende catering op de mooie zeil klipper alles was top. Zelfs het weer zat die dag mee, een zonnetje met een klein briesje (niet iedereen is bestand tegen 5 bfr). Mijn familie en vrienden, wij waren met 70 personen aan boord, hebben een mooie herinnering over gehouden aan de dag varen op De Vriendschap. Top bedankt!
  Corien EdelmanCorien Edelman
  09:27 20 Aug 23
  We hebben een fantastische dag gehad op de Carpe Diem met Leo, Jasper en Yvonne. De catering was perfect, vader en zoon geweldig op elkaar ingespeeld en wij hebben genoten van deze dag met stevige wind en heerlijk weer. Tot het volgende jubileum, we komen graag voor de derde keer terug!!
  Anke LigthartAnke Ligthart
  14:09 17 Jul 23
  Wij hebben een fantastische teambuildingsdag gehad bij Carpe Diem! Je moet af en toe even werken, maar dat is juist leuk om te doen. Er is ook genoeg ruimte om rustig met je collega's te praten. De bemanning is vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Het eten en drinken was top geregeld en lekker! Ik beveel dit bedrijf zeker aan voor een top dag met een ontspannen sfeer!
  jordy mjordy m
  11:32 12 Jul 23
  We hebben een super leuk en gezellige dag aan boord van de Carpe diem doorgebracht met ons team van 26 mensen. De bemanning is aardig en vriendelijk en past zich helemaal aan aan je wensen. Alles kan. Een aanrader voor iedereen.
  Marijke WielandMarijke Wieland
  07:13 12 Jul 23
  Na een zeer vriendelijk ontvangst door de crew op het prachtige schip de Carpe Diem hebben we de hele middag kunnen genieten van én deelnemen aan een heerlijke zeilmiddag met geweldige verzorging door Leonard, Jasper en Yvonne. De rondleiding van Trijntje in Marken was nog een extra leuke verrassing. Namens ons hele Equigy team: hartelijk dank! Jullie hebben ons team een geweldige dag bezorgd.
  Thom van GentThom van Gent
  13:40 08 Jun 23
  We hebben een fantastische dag gehad met ons personeel, Leo en Jasper op de Carpe Diem. Na een mooie zeildag met volop wind en zon zijn we verwend met heerlijk eten dat geserveerd werd wanneer de boot uit de wind was gelegd. Veel dank voor deze bijzondere dag!
  Met onze school zijn we twee dagen wezen zeilen met de Korenvaer op het markermeer.We hebben 2 geweldige dagen gehad. Het schip was tip top in orde en de eigenaren bijzonder vaardig. Wat opviel was de positieve benadering van onze leerlingen.Onze leerlingen die veranderende omstandigheden lastig vinden waren zichtbaar aan het genieten.Niets dan complimenten voor zowel de aanvraag en uitgebrachte offerte alsook de ontvangst en ervaring aan boord.We komen nog eens terug!!
  Robert AgterbergRobert Agterberg
  05:25 05 Jun 23
  Ik had het genoegen om een fantastische dag zeilen te beleven met de tjalk Carpe Diem, samen met bijna 40 collega's. We hadden het geluk om de prachtige Marker Wadden te bezoeken, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Ik moet zeggen dat de hele ervaring van begin tot eind geweldig was, en dit was mede te danken aan de geweldige service en flexibiliteit van het Carpe Diem-team.Al vanaf het moment dat we contact opnamen om alles te regelen, werden we behandeld met warmte en professionaliteit. De communicatie verliep vlot en al onze vragen werden snel en adequaat beantwoord. Het team was zeer flexibel en paste het programma aan onze wensen aan, zodat we optimaal van onze dag konden genieten.Eenmaal aan boord werden we begroet door een vriendelijke en attente bemanning. Ze stonden altijd klaar om te helpen en zorgden ervoor dat we ons meteen thuis voelden op het schip. Het eten dat voor ons werd bereid, was absoluut heerlijk. We werden getrakteerd op smaakvolle gerechten die met zorg waren bereid. De bediening was uitstekend en er werd goed voor ons gezorgd.Wat ik ook waardeerde, was dat er ook in het Engels instructies en uitleg werden gegeven voor onze buitenlandse collega. Dit toont aan dat het Carpe Diem-team veel aandacht besteedt aan het creëren van een inclusieve en gastvrije sfeer. Het maakte de ervaring des te aangenamer en iedereen voelde zich betrokken en op zijn gemak.Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat een dag zeilen met de tjalk Carpe Diem een absolute aanrader is. De fijne contacten vooraf, de flexibele mogelijkheden, het heerlijke eten en de vriendelijke en attente bediening maken deze ervaring echt onvergetelijk. De Carpe Diem zorgt ervoor dat je een geweldige tijd hebt op het water. Ik kan niet wachten om weer aan boord te stappen en nogmaals te genieten van alles wat zij te bieden hebben.
  Leon HildesheimLeon Hildesheim
  08:01 28 May 23
  Wat hadden wij een heerlijke dag op deze prachtige Zeetjalk de Carpediem! Een geweldig goed onderhouden schip met veel luxe en gemak aan boord zoals ligkussens voor op het teakhouten dek met veel beweegruimte. Ook binnen is het prachtig en authentiek. Leo de schipper is een leuke vent en gastheer die je het gevoel geeft dat de boot die dag van jou is en jij de regie zelf mag bepalen. De bediening en catering was ook echt geweldig. Mooie verse producten en vooral goed klaargemaakt. Wij kwamen werkelijk niets tekort! Leo en team,... superbedankt voor deze heerlijke dag!
  Jorika EhrlichJorika Ehrlich
  11:30 22 May 23
  We hadden een heerlijke teamdag bij Carpe Diem. Heerlijk gezeild, gezwommen in het Markermeer en goed verzorgd. Hele fijne en aardige crew. Zeer tevreden en we komen zeker nog eens terug!
  Corina BrasCorina Bras
  08:49 21 Sep 22
  We hebben een geweldige dag gehad met ons team. De boot is prachtig en goed onderhouden. De bemanning doet alles om het je naar de zin te maken. Het lunchbuffet was heerlijk. Voor ons een topdag op het water. Leo en crew bedankt voor de mooie dag!!
  Adriaan WesselsAdriaan Wessels
  13:23 19 Sep 22
  Zeer toffe dag op het water gehad met de collega's van de Boominspecteurs. Na een korte felle bui waarbij je goed kan schuilen binnen in de boot was de rest van de dag prachtig weer. De catering aan boord is van goede kwaliteit!Zeker voor herhaling vatbaar.
  Black BusterBlack Buster
  15:02 05 Sep 22
  Heerlijke dag gehad.Fantastische sfeer, vriendelijke bemanning en heerlijk eten.Echt een aanrader.Leo, Jasper en de dame van de hapjes en drankjes bedankt namens ons allen.Groet Riemer
  Ramona BoesRamona Boes
  09:58 19 Jul 22
  Mooie dag met goede verzorging, zowel aan boord als op de prachtige (bijbehorende) vergaderlocatie. Een aanrader voor een bedrijfsuitje!
  Mike CorreljéMike Correljé
  20:06 20 Sep 20
  Vandaag met collega's een heerlijke tocht gemaakt op het Markermeer aan boord van de Carpe Diem. Dit historische schip is van alle gemakken voorzien en is zeker een aanrader voor bedrijven of particulieren die een (corona proof) groepsactiviteit zoeken voor jong en oud. Bedankt voor de gastvrijheid Leo en Jasper! Ik heb genoten en zal in de toekomst zeker nog eens met jullie meevaren.
  Jaap SchuurmanJaap Schuurman
  12:51 17 Jun 19
  We hebben afgelopen weekend met de InnoFour famile een prachtige dag mogen beleven op de Selene. Een hele mooie en zeer goed onderhouden Zeetjalk. Daarnaast was het an boord goed vertoeven en uitstekend geregeld voor jong en oud, bij het aanmonsteren koffie met Friese suikertulbanden tot en met lunch en BBQ. Johan, Edith en Tom nogmaals dank en wat ons betreft een echte aanrader!
  Machelina KeasberryMachelina Keasberry
  11:52 12 Jul 24
  Got in touch with Leo while searching for a team outing for a venue in the morning for a business meeting incl. lunch and a fun program in the afternoon incl. dinner. All was super smoothly arranged and I didn’t have to worry anymore after I had explained my wishes to Leo. He took care of everything. On 8 July 2024 the meeting and lunch took place at Het Weeshuis in Monickendam. A historic building in the old center of delightful Monnickendam and with service with a lovely smile (We also enjoyed the delicious homemade apple pie. Strongly recommended!). From there, it was not even a 5 min walk to the ship. We didn’t expect the tjalk to be that impressive, so well maintained and clean, and with an obviously very experienced, welcoming, and friendly crew. We enjoyed hours on the water with talks, laughter, snacks, drinks, and on top of it a delicious buffet. We didn’t lack anything. A big “Thank You” to Leo, Jasper and Yvonne who contributed to a successful outing with sharing their knowledge of sailing and good care for us.
  Dirk-Jan PasmaDirk-Jan Pasma
  06:17 12 Jul 24
  Had a great sailing trip with my team on the carpe diem. the crew is really nice. recommended!
  William GitzelsWilliam Gitzels
  12:18 01 Jul 24
  Had a fantastic day at the Carpe Diem in honor of my 60th birthday. Partly thanks to the sweet and enthusiastic crew, this day became unforgettable. William
  John HopsterJohn Hopster
  11:02 01 Jul 24
  Beautiful sea yacht that is very well maintained. The service was very professional and friendly. Quality of the catering was very high. Highly recommended and we will definitely return.
  Kees DijkstraKees Dijkstra
  09:04 17 Jun 24
  On June 13, 2024, we sailed on the Markermeer with colleagues on the Carpe Diem and visited the Markerwadden. Had a really fantastic day! Excellent care by the very friendly crew. It is a beautiful ship and with the help of the guests it can also be enjoyed sailing. Highly recommended.
  C.P SewaltC.P Sewalt
  15:24 26 May 24
  On May 25, 2024, we celebrated our 60th wedding anniversary with family and friends on the beautiful sailing ship the Carpe Diem. We were pampered, in terms of food, drinks and hospitality it exceeded everything, very professional. Leo and his crew were extremely friendly. We had an unforgettable day, we couldn't have wished for anything better.Kees and Joke.
  Tim KuikTim Kuik
  07:12 22 May 24
  A nice day on a great ship with a skilled skipper and attentive crew, well taken care of, highly recommended
  Amanda HeerensAmanda Heerens
  19:18 11 May 24
  We had a fantastic day on the water with 23 people! Taken care of down to the last detail! Coffee and cake, lunch, BBQ. And a completely gluten-free menu had been put together especially for my mother-in-law. Awesome!Spending an hour looking around Pampus was also a lot of fun! The crew on board is very professional and extremely nice and hospitable! What a great day! Great thanks!
  Rob HooiveldRob Hooiveld
  13:40 06 May 24
  Good cozy boat with a good and pleasant captain and pleasant people who work on the boat
  P GordijnP Gordijn
  18:24 21 Apr 24
  We recently spent a day sailing with the Carpe Diem from Lelystad Bataviahaven to the Marker Wadden. We had a great day. The Carpe Diem is a beautiful sailing boat, where you can relax both outside on deck and inside. The crew, Leo, Jasper and Yvonne, pampered us and treated us to a completely organized beautiful day with a golden edge.
  Alex van 't HoffAlex van 't Hoff
  08:08 15 Apr 24
  Had a fantastic day on the water. A beautiful, comfortable and well-maintained ship with a skilled and very pleasant crew.
  Robert Jan BraamRobert Jan Braam
  05:09 11 Oct 23
  Last September 20 I had a very nice day at the Carpe Diem. Beautiful ship, tasty drinks and snacks and Leo and crew are friendly and helpful. I can recommend this to everyone and there is a good chance that we will come back again.
  Leonie de BoerLeonie de Boer
  19:07 09 Oct 23
  On September 28 we made a beautiful sailing trip to the Marker Wadden with the Carpe Diem. Everything was right; the boat perfectly maintained, apple pie, lunch and drinks on board, a hospitable crew and a beautiful guided walk on the Marker Wadden. An ideal outing for team building; plenty to see and do (working on board) and enough time to talk to each other. It was a beautiful day! Thank you Leo and crew!
  Paul BijleveldPaul Bijleveld
  14:35 09 Oct 23
  Okay, it's very difficult to give a bad review with the fantastic weather we had, but the ship, the food, the drinks, the service, it was all in tip top condition. Had an international group, they loved it without exception. More than worth 5 stars.
  Gwendolyn SijmonsGwendolyn Sijmons
  11:57 09 Oct 23
  Had a wonderful staff outing on September 30.The communication in advance was very pleasant, quick responses to questions and everything was possible.Everything was arranged!The ship, the Carpe Diem, is a beautiful and comfortable ship.Nice and spacious, plenty of seating, both above and below deck.And not unimportant: spacious toilets!The catering was delicious and extremely well organised!And the walk in Marken was fun and educational.All in all a very successful day and all praise goes to the Carpe Diem crew!
  Doryan VoorneveldDoryan Voorneveld
  10:50 28 Sep 23
  We had a wonderful day on Leo's ship. It is beautifully maintained, with plenty of space on deck and below deck. The inner man is also well catered for!
  Ebert KoehorstEbert Koehorst
  07:24 22 Sep 23
  What a fun, enjoyable and team building day we had thanks to the Carpe Diem sailing event!After an intensive presentation about the growth of VAPRO Recruitment, we enjoyed a very good and organized sailing afternoon at Carpe Diem Sailing. A top crew, nice welcome with coffee and apple pie, after which the sails were hoisted to Volendam. After a nice walk and photo shoot there, the day ended with a delicious BBQ.This is highly recommended for any company that wants to interact in a relaxed way.
  We really enjoyed the beautiful, pleasant day on your ship with our staff outing last Sunday. It was all very well done. Recommended.
  Ed DjieEd Djie
  08:49 13 Sep 23
  On September 2, I celebrated my 65th birthday on the sailing clipper De Vriendschap. Marjolein and Jos, together with their children, gave me an unforgettable day. The sailing, the excellent catering on the beautiful sailing clipper, everything was great. Even the weather was good that day, sunny with a little breeze (not everyone can withstand 5 bfr). My family and friends, there were 70 people on board, have beautiful memories of the day sailing on De Vriendschap. Thank you very much!
  Corien EdelmanCorien Edelman
  09:27 20 Aug 23
  We had a fantastic day on the Carpe Diem with Leo, Jasper and Yvonne. The catering was perfect, father and son worked very well together and we enjoyed this day with strong wind and lovely weather. Until the next anniversary, we will be happy to come back for the third time!!
  Stephanie LüscherStephanie Lüscher
  18:42 25 May 23
  Made a super nice day trip with Leo and his team as a surprise for my partners birthday. Food was amazing and they were super welcoming. Thank you Leo!
  Simran AmaniSimran Amani
  08:09 17 Aug 22
  Thank you for an amazing time on the boat, hopefully we can do it again next year! Was a pleasure communicating with Leo, the owner, he replies super quickly to any queries we might've had because of it being a work event. The boat is gorgeous and the service was perfect. Thank you again!
  Kamran SamadliKamran Samadli
  11:38 12 Aug 22
  Very nice boat, super friendly staff!
  Lars SpeekenbrinkLars Speekenbrink
  08:51 12 Aug 22
  Used the service for our company event. It was amazing! Great service, unique boat and really great staff.A recommendation for everyone. Hopefully we can make this a yearly thing!
  Lachlan CraigLachlan Craig
  09:44 11 Aug 22
  Gorgeous boat, friendly crew and an awesome day on the water.
  Beatriz LopezBeatriz Lopez
  08:35 25 Jun 18
  Enjoyed a wonderful afternoon on board of this beauty, the Carpe Diem. The captain and crew do their best to please the guests. Food and drinks are great. Don't miss the makreel!
  js_loader

  Bekijk alle beoordelingen

  Clicky